Werkgevers die al voor een inclusieve werkvloer hebben getekend!

De volgende werkgevers zijn u voorgegaan

stedin-juul-cropped

Werk geeft energie!

Juul den Edel - projectleider Inclusiviteit bij Stedin   Het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om werk te hebben of te houden. Als projectleider Inclusiviteit bij Stedin vindt Juul den Edel dat iedere werkgever zich ook voor die mensen moet inzetten: “Het levert je ook weer wat op: hoe diverser je organisatie is, hoe beter de prestaties zijn.”

Lees meer

home-instead-rob

De parels van Home Instead

Rob Noldus heeft een duidelijke visie op de aanpak van de werkzoekenden die niet zo makkelijk aan een baan komen: “In de regio Rijnmond zitten ruim 70.000 mensen in een uitkeringssituatie. Daar zitten best veel mensen bij die met een steuntje in de rug snel aan het werk kunnen. En er zijn zelfs mensen die direct aan de slag kunnen bij Home Instead. Dat zijn onze parels.”

Lees meer

De RET doet mee!

“Natuurlijk doen wij graag mee aan dit project om werkzoekenden weer aan het werk te helpen”, zegt Toos Dankers, Manager Personeel en Organisatie/ Risk en Veiligheid van de RET. “Het is voor iedereen heel fijn om de structuur van een baan te hebben en ‘mee te doen’ in het leven. Maar laten we niet alleen maar zeggen dat we het voor die mensen doen, het is ook zeker in ons eigen belang!”

Lees meer

Wees er klaar voor en geloof erin!

Bij FrisFacilitair geloven ze in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen. “We kunnen en willen niet accepteren dat er mensen zijn die niet volwaardig kunnen participeren, enkel omdat zij een afstand tot de arbeidsmarkt hebben”, vertelt directeur Corine Vermeij. 

Lees meer

De booschap van Albert Heijn

“Het is een hartstikke mooi project”, trapt Emma van Stolk, intern jobcoach bij Albert Heijn, enthousiast af. De supermarkt heeft met meer dan 200 participanten van gemeente en het UWV al veel ervaring met het aanbieden van werkgelegenheid. “Wij doen mee om meer werkgevers te motiveren om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Wij laten graag zien dat het kan!”

Lees meer

Deel deze pagina