9 kandidaten succesvol door bootcamp voor horeca assistent

19 december 2017

Op 6 december is de cursus horeca assistent van start gegaan, een intensieve bootcamp in samenwerking met JMW Horeca, WerkgeversServicepunt Rijnmond en gemeente Rotterdam.  

9 kandidaten hebben de mogelijkheid aangegrepen om verschillende horeca vaardigheden onder de knie te krijgen. Leermeester Rob van Egmond heeft de gemotiveerde deelnemers veel geleerd. Snijtechnieken, basis koksvaardigheden, de beginselen van barista vaardigheden en bediening zoals het uitserveren en met meerdere borden lopen hebben zij inmiddels onder de knie. Hierbij is slechts 1 bord gesneuveld tijdens de cursus. Alle individuen werden zo in hun kracht gezet en er heerste een sterk team gevoel. De deelnemers hebben het traject als zeer waardevol en leuk ervaren. 

Deelnemers hebben allen het certificaat uitgereikt gekregen uit handen van leermeester Rob, met een persoonlijk woord van Rob: “koken was niet je ding, bediening wel” en “ik zie je graag carrière in de keuken maken”.  

De komende periode krijgen alle deelnemers een intakegesprek met de intercedent van JMW Rotterdam, onderdeel van Tempo Team. Hierbij wordt gekeken naar wensen en mogelijkheden om zo snel mogelijk aan het werk te kunnen bij een van de opdrachtgevers van JMW Horeca.