Blind Date Ontbijt LKS – Sander & de Hartenjagers

Datum: 8 november 2023
Tijd: 08:30
Locatie: Brasserie op Zuid Herenwaard 17 3078 AK Rotterdam Nederland

Maak kennis met bijzondere talenten en ontdek de voordelen van loonkostensubsidie!

De verwachtingen aan het begin van de campagne Sander & de Hartenjagers waren groot. Maar dat het zó succesvol zou worden, overtreft onze stoutste dromen. Tot nu toe sloten 264 werkgevers zich bij ons aan. En vonden meer dan 1500 mensen een passende baan. Wow!

Bijzondere talenten voor bijzondere werkgevers

We hebben in de afgelopen periode laten zien dat we samen tot heel veel in staat zijn. En dat we elkaar nodig hebben. Want het valt niet altijd mee om de juiste capaciteit voor uw vacatures te vinden in tijden van arbeidsmarktkrapte. Het vraagt om creativiteit, om verder kijken dan de neuzen lang zijn. Maar ook om flexibiliteit, om mensen die niet direct een match lijken tóch een kans te geven. Door met ze mee te bewegen en functies wat meer op hun vermogen toe te spitsen, krijgen zij de mogelijkheid om hun talenten te laten zien. En u om uw vacatures duurzaam in te vullen.

Loonkostensubsidie

Voor werkgevers die hun werknemers wat meer ruimte gunnen, is er loonkostensubsidie beschikbaar. Dat compenseert een deel van de loonkosten. Tijdens dit blind date ontbijt zijn onze hartenjagers wethouder Tim Versnel & Sander de Kramer aanwezig. Schiet ze gerust aan!