Callant Seminar reshoring, jobcarving, proces-herontwerp groot succes!

18 december 2013

“Interessante sprekers”, “interessante informatie”, “hier krijg ik vele nieuwe ideeën door”, “goed congres” zijn een aantal opmerkingen die te lezen waren op de evaluatieformulieren van het Callant congres over reshoring, jobcarving en proces-herontwerp. Met een gemiddelde waardering van een 7,9 en een range van cijfers tussen de 7 en de 9 kunnen we spreken van een succesvol seminar.

Marijke Roskam (BNR nieuwsradio) praatte de verschillende interessante sprekers moeiteloos aan elkaar, waardoor er een snel en divers programma de revu passeerde. Businesscases, politiek en wetenschap wisselde elkaar in snel tempo af. Heel leuk en interessant was het live-interview met ‘mister reshoring himself’ Harry Moser. Vanuit de Verenigde Staten werd dhr. Moser via Skype geïnterviewd door Marijke. De inspirator uit Amerika zorgde voor een extra glans op de mooie middag.

Wilt u meer weten over reshoring, jobcarving of proces-herontwerp? Neem dan contact op met het WSPR op het telefoonnummer 010 – 700 89 89 of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op.