Feyenoord Match Days

17 oktober 2016

Bent u op zoek naar gemotiveerde jongeren die graag willen werken in de branches horeca of logistiek/magazijn? Meld u dan aan voor Feyenoord Match Days op vrijdag 11 november aanstaande!

Wat zijn de Match Days?

Feyenoord Match Days is een tweedaags evenement in De Kuip waarbij vijftig tot zestig jongeren die op zoek zijn naar werk en twintig bedrijven met vacatures zich aan elkaar kunnen presenteren. Het doel: een goede match maken! 

De jongeren volgen tijdens de eerste dag workshops/trainingen om zo aan hun sollicitatie- en presentatievaardigheden te werken. Tijdens deze dag worden zij voorbereid op de tweede dag: de speed meet met u!

Hoe werken de Match Days? 

U presenteert zich aan de jongeren middels een nagebootste persconferentie en vervolgens speelt u met elkaar een ‘Match Day’. Deze Match Day bestaat uit een eerste helft waarin wederzijdse kennismaking plaatsvindt. Na de rust speelt u vijf korte (voetbal)trainingen/spellen met de jongeren. Deze spellen dienen als ijsbreker voor de derde helft: een borrel waarop u met de jongeren in gesprek kunt gaan en eventueel vervolgafspraken met hen kunt maken.

Vooraf worden alle jongeren in samenwerking met het WerkgeversServicepuntRijnmond strikt geselecteerd, zodat u een verhoogde kans heeft op de Match Days een goede match te maken tussen uw vacature(s) en de jongeren.

Via de link naar de website van Feyenoord (https://www.feyenoord.nl/business/feyenoord-match-days) kunt u zich als bedrijf aanmelden door uw gegevens in te vullen, u ontvangt daarna een informatiemail. Aanmelden kan tot 21 oktober.

Heeft u nog inhoudelijke vragen vooraf? Neem dan contact met ons op via matchdays@feyenoord.nl.