Gezocht: creatieve ideeen voor een nieuw leven voor de Kwekerij van Rotterdam

31 maart 2017

De gemeente Rotterdam wil graag in gesprek met marktpartijen over de beste creatieve ideeën voor de kwekerij aan de Bovendijk 100 van de gemeente Rotterdam. Op deze manier willen we de mogelijkheden ophalen die marktpartijen kunnen bieden bij het inzetten van mensen met een WSW-indicatie in combinatie met andere doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Potplantenkwekerij.

De gemeente Rotterdam organiseert daarom een Marktconsultatie:

Het betreft de inzet van 100 mensen met een WSW-indicatie, die op detacheringsbasis worden ingezet op de voor hun best passende werkzaamheden. De marktpartij betaalt hiervoor een detacheringsvergoeding naar loonwaarde. Daarnaast is er een mogelijkheid om werkervarings-plaatsen tegen een geringe gemeentelijke vergoeding in te zetten met het doel om deze doelgroep vanuit de uitkering uit te laten stromen naar een reguliere baan. Natuurlijk is ook inzet van andere doelgroepen denkbaar. Marktpartijen kunnen daarbij gebruik maken van de Potplantenkwekerij van de gemeente Rotterdam van 16.000 m2 inclusief inventaris, magazijnruimte en een deel van het buitenterrein op verhuurbasis.

U kunt zich aanmelden voor deze Marktconsultatie via deze link: https://platform.negometrix.com

Via de gepubliceerde tenders kunt u zoeken naar ‘kwekerij ’of ‘58310’. Hier vindt u nadere informatie over de procedure van deze consultatie, de kwekerij en de doelgroep. Indien u vooraf meer informatie nodig heeft kunt u de vraag per mail sturen naar inkoop_ondersteuningBCO@rotterdam.nl, onder vermelding van ‘MC Kwekerij’