Inspiratiedag voor 50+

16 november 2015

Op 26 november organiseert UWV in de van Nelle fabriek een Inspiratiedag voor werkgevers en werkzoekende 50-plussers. U bent van harte welkom tijdens het middagprogramma voor werkgevers.

Al vele duizenden werkzoekenden en werkgevers bezochten een Inspiratiedag van UWV. Met interessante sprekers, informatieve workshops en volop gelegenheid tot netwerken. Zorg dat u er op 26 november ook bij bent! Wij garanderen u nieuwe inzichten, uitbreiding van uw netwerk en veel waardevolle informatie.

Programma
14.30 uur: inloop
14.45 uur: welkomstwoord
15.00 uur: workshop Personeelsbeleid 3.0 door managementgoeroe Mario Bierkens: Personeel is het “goud” van een organisatie. Hoe zet je de 50-plusser in zijn kracht en gebruik je deze als motivator naar het jongere personeel. Hoe zorg je dat je personeel op de juiste plek zit, zich goed en betrokken voelt, zelf met initiatieven komt en je hierdoor als werkgever “profiteert” in de breedste zin van het woord.

16.00 uur: netwerkborrel

sharita.nasirkhan@uwv.nl

Zet alvast in uw agenda
Wilt u zeker weten dat er een stoel voor u gereserveerd wordt? Stuur dan alvast een mail naar.U ontvangt dan later een exclusieve uitnodiging voor dit interessante programma.

Laat u inspireren en ontdek de voordelen van een 50-plusser

Oudere werknemers scoren hoog op ervaring, inzet en loyaliteit. Gaat u in zee met een oudere werkzoekende? Maak dan gebruik van de mobiliteitsbonus. Uw voordeel kan oplopen tot wel €7.000 per jaar. Dat maakt het aannemen van ouder talent wel heel aantrekkelijk. Wij helpen u graag met het werven en selecteren van een geschikte kandidaat.

Meer weten over de mobiliteitsbonus, klik hier