Kenniscafé participatiewet

7 april 2015

Kom naar het Kenniscafé Participatiewet voor werkgevers Vraagt u zich af wat de Participatiewet en Quotumwet concreet voor uw organisatie betekenen? Wilt u ervaringen uitwisselen met andere werkgevers? Met de wethouder in discussie gaan over de bedrijfseconomische gevolgen van de Participatiewet?

Promen organiseert samen met het Werkplein IJsselgemeenten en het Werkgevers Servicepunt Rijnmond (WSPR) op woensdag 15 april het Kenniscafé Participatiewet voor werkgevers uit de gemeenten Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas. Tijdens het Kenniscafé wordt u op een interactieve wijze geïnformeerd over de Participatiewet, Quotumwet en de subsidiemogelijkheden. Ook wordt de rol van de arbeidsbeperkte in de organisatie belicht en de wijze waarop u door ons ontzorgd kan worden.

Lokale politici, vertegenwoordigers van het Werkplein, WSPR, Promen en UWV zijn aanwezig om u alle informatie en inspiratie te geven zodat u deze avond veel ideeën, tips en nieuwe contacten opdoet.

Om u in de gelegenheid te stellen de vragen te stellen die specifiek zijn voor uw situatie/bedrijf, hebben wij een speeddate geregeld. U kunt dan uw vragen stellen in een een-op-een gesprek met onze Participatiewetspecialisten.

 

U kunt ook uw bevriende werkgevers uitnodigen. Zij zijn van harte welkom.

Tot woensdag 8 april kunt u zich aanmelden via de volgende link.

Wilt u zich afmelden? Dan kan dit hier.

 

Wij begroeten u graag op woensdag 15 april bij Promen: Mient 3-7 te Capelle aan den IJssel

 

Met vriendelijke groet,

Frank Rossel, directeur Promen

Ton van der Leck, algemeen manager WSPR

Frans van der Meij, afdelingshoofd Sociale Zaken IJsselgemeenten

 

Programma

16.45 uur – Ontvangst

17.00 uur – Opening door Frank Rossel, Directeur Promen

17.10 uur – Participatiewet: wat komt er precies op u af?

17.30 uur – Speeddate: hoe kunt u met uw bedrijf voldoen aan de Participatiewet? Een speeddate van 10 minuten met een specialist waarin u al uw vragen kunt stellen.

18.00 uur – Debat: Wat zijn de bedrijfseconomische gevolgen van de Participatiewet? Wethouder   Jean-Paul Meuldijk gaat in debat met werkgevers.

18.20 uur – Kleine afsluitende maaltijd en netwerkborrel

19.30 uur – Einde borrel

 

Locatie: Promen, Mient 3-7, 2903 LC Capelle a/d IJssel

 

 92eed06e-dae9-4cdb-9872-43c111907324