“Op termijn is de verwachting dat Amy het aanspreekpunt Servicedesk wordt”

10 december 2020

Buitengewoon, een sociale onderneming en onderdeel van de Facilicom Group, heeft Amy in contact gebracht met Trigion. Zij gaan namelijk voor goed gemotiveerde werkzoekenden. En dan kom je al snel uit bij Amy. Ze heeft veel potentie en wil graag, dat past goed bij haar functie van administratief medewerker. En zo denkt Gordon, servicemanager van het bedrijf er ook over: “Al bij het eerste sollicitatiegesprek was er een klik en de eerste indruk was erg goed. Iedereen staat open voor Amy, maar zij staat ook open voor iedereen. Ik krijg veel positieve feedback van collega’s over haar als mens. Ze is gezellig, collegiaal en heeft potentie. Wij vinden het belangrijk dat Amy zich thuis voelt en goed re-integreert en daar help ik haar bij. Op een buitengewone manier samen met Amy werken aan succes!”

‘Al bij het eerste sollicitatiegesprek was er een klik’

Amy is door deze baan niet alleen uit de WW-uitkering, maar heeft ook helemaal haar plek gevonden. Ze voelt zich ‘thuis’ in haar werk. Amy: “Administratie is voor mij op kantoor achter de computer zitten en je doet wat gedaan moet worden. Het beeld wat ik in mijn hoofd heb matcht met de werkzaamheden hier op kantoor. Ik voel mij hierin thuis en het gaat goed. Work is where you can feel like home! Het leukste van de werkzaamheden is dat ik iets kan doen, zoals gegevens invoeren in de computer. Ik kan iets betekenen voor het bedrijf.”

‘Amy is de spil voor ons naar de gemeente toe’

Maar hier stopt het niet voor haar. Volgens Gordon gaat zijn nieuwe collega zeker stappen maken binnen dit bedrijf. “Op termijn is de verwachting dat Amy het aanspreekpunt Servicedesk wordt tussen Trigion en de Gemeente Rotterdam. Zij is dan de spil voor ons naar de gemeente toe en de informatievoorziening richting de gemeente goed gedaan wordt. De meeste informatie wordt digitaal verstrekt. Maar op termijn moeten ook relaties gelegd worden met de mensen van de gemeente bij de Servicedesk. Dan is er ook meer telefonisch contact. Daar gaan we langzaam naar toe groeien.”