Sander & de Hartenjagers organiseren Blind Date Ontbijt 8 Juni 2023

23 mei 2023

Bent u erbij op 8 juni van 9 tot 11 uur bij Brasserie op Zuid? Sander & de Hartenjagers doen weer een ontbijtje. Maak kennis met bijzondere talenten en ontdek de voordelen van loonkostensubsidie!

Het werkt gewoon. Iedere keer weer levert het blind date ontbijt veel dankbare kandidaten en blije werkgevers op. Voor ons voldoende aanleiding om er weer een te organiseren. En voor u om te komen! Want tot nu toe sloten 264 werkgevers zich bij ons aan en vonden meer dan 1500 mensen een passende baan.

Bijzondere talenten voor bijzondere werkgevers

We hebben in de afgelopen periode laten zien dat we samen tot heel veel in staat zijn. En dat we elkaar nodig hebben. Want het valt niet altijd mee om de juiste capaciteit voor uw vacatures te vinden in tijden van arbeidsmarktkrapte. Het vraagt om creativiteit, om verder kijken dan de neuzen lang zijn. Maar ook om flexibiliteit, om mensen die niet direct een match lijken tóch een kans te geven. Door met ze mee te bewegen en functies wat meer op hun vermogen toe te spitsen, krijgen zij de mogelijkheid om hun talenten te laten zien. En u om uw vacatures duurzaam in te vullen.

Loonkostensubsidie

Voor werkgevers die hun werknemers wat meer ruimte gunnen, is er loonkostensubsidie beschikbaar. Dat compenseert een deel van de loonkosten. Onze Hartenjagers en bijzondere talenten Willem en Rajacenna weten daar alles van. U heeft ze wellicht al ontmoet. Zij zetten zich in om zoveel mogelijk werkgevers te informeren over de mogelijkheden van loonkostensubsidie. Tijdens dit blind date ontbijt zijn zij ook aanwezig. Schiet ze gerust aan!

Meld u nu aan voor het blind date evenement middels onderstaand formulier!