Sport Performance Centre beloont kandidaten met half jaar gratis lidmaatschap

22 maart 2018

Acht nieuwe medewerkers bij Veldwerk krijgen een cheque die ze kunnen verzilveren voor een coachingstraject van een half jaar bij het bewegingsinstituut Sport Performance Centre (SPC). Het is een extra beloning die ze werd aangeboden door Errol Esajas, eigenaar van SPC, nadat ze al een vast contract hadden kregen bij Veldwerk. 

Om de nieuwe medewerkers fysiek en mentaal sterker te maken, startte WSPR, Uitzendbureau Veldwerk en het bewegingsinstituut een speciaal traject. Tijdens dit programma werden werkzoekenden klaargestoomd voor een baan bij Veldwerk. De werkzaamheden zijn zwaar omdat medewerkers de hele dag moeten staan. Naast oefeningen, werd er ingezet op samenwerken en voorlichting over voeding. Zo kon iedereen fit aan de slag.

Errol weet hoe belangrijk bewegen is. Zijn team biedt de deelnemende kandidaten daarom de mogelijkheid om kosteloos 6 maanden het traject voort te zetten. Het is belangrijk dat de kandidaten aan het werk blijven en Errol ziet dit als zijn bijdrage in het voorkomen van werkloosheid.

Het WerkgeversServicepunt Rijnmond zoekt werkgevers die een samenwerkingsverband willen opzetten richting werk. Interesse? Neem contact met ons op.