Uitnodiging – 4 oktober – Lancering Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds

7 september 2023

Om de grote vraag naar personeel te beteugelen, vraagt de arbeidsmarkt om innovatie en vernieuwende ideeën. Met het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds (RAP) bieden we bedrijven, onderwijsinstellingen en arbeidsmarktpartners de mogelijkheid om samen de toekomst van de arbeidsmarkt vorm te geven. Daar hebben we ook u bij nodig!

Ik nodig u graag uit voor de lancering van het RAP op 4 oktober, om 16.00u in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.

Tijdens de lancering vertellen we u meer over de werking van het RAP. Daarnaast zal Sabine Dobbe Veldkamp* u met een keynote speech inspireren en de trends op de arbeidsmarkt duiden. Na afloop van het programma in de Theaterzaal heeft u de unieke kans om te netwerken en in contact te komen met mogelijke samenwerkingspartners. Daarnaast stellen we u in de gelegenheid om alvast met het team van RAP te sparren over uw projectideeën.

Meld u nu aan voor de lancering van het nieuwe Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds.

Programma Lancering RAP

16.00u Welkomstwoord door wethouder Versnel
16.10u Key-note speaker Sabine Dobbe Veldkamp *
16.30u Introductie RAP en Q&A Steunpunt RAP
17:00u Netwerkborrel met mogelijkheid tot consultatie Steunpunt RAP

*Sabine Dobbe Veldkamp is Manager Data, Analyse en Development bij de Intelligence Group, het data- techbedrijf gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens haar keynote zal zij dieper ingaan op de trends én toekomst van recruitment en de arbeidsmarkt.

Het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds (RAP)

Het RAP biedt tot 50% cofinanciering aan initiatieven die leiden tot meer toestroom en behoud van personeel in de cruciale maatschappelijk sectoren, zoals de zorg, het OV en de techniek. Ook projecten die bijdragen aan de economische transities -energie, digitalisering en de circulaire economie- kunnen bij het RAP een aanvraag indienen.

Kijk voor meer informatie op www.wsprijnmond.nl/rap

Ik kijk uit naar uw komst,

Tim Versnel

Wethouder Werk & Inkomen, Nationaal Programma Rotterdam Zuid en EU-arbeidsmigranten. Namens het Regionaal Werkbedrijf Rijnmond & het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds.