Rijnmond Werkt Door

“Dreigt u uw baan of inkomen kwijt te raken? Of bent u uw inkomen al kwijtgeraakt? Heeft u in deze roerige tijd teveel of juist te weinig personeel? Wij helpen u graag!”  
Lees verder

Rijnmond Werkt Door

Het effect van corona op de arbeidsmarkt raakt ons allemaal. Sommige werkgevers hebben te weinig werk. Daardoor dreigen werknemers hun baan te verliezen of zijn deze al verloren. In andere sectoren is juist een tekort aan personeel ontstaan, zoals in de zorg, logistiek en techniek. Ook veel ZZP-ers zijn hard getroffen en noodgedwongen op zoek naar ander werk .

Samenwerkingspartners

Rijnmond Werkt Door is een initiatief van werkgeversorganisatie VNO-NCW/MKB, werknemersorganisaties FNV/CNV, gemeenten, UWV, het beroepsonderwijs en sociale partners in de regio Rijnmond. Samen zetten we de schouders eronder. Want juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen. Alles is erop gericht om werknemers zo snel mogelijk aan een baan te helpen, waar nodig met om- en bijscholing. En om werkgevers bij te staan in hun capaciteitsbehoefte, ook als die behoefte in de toekomst verandert. We gaan op zoek naar oplossingen zodat ieder bedrijf kan blijven ondernemen.

Daarom: Rijnmond Werkt Door.