WSPR zoekt samenwerking met intermediairs

Hoe meer Rotterdammers werken, des te sterker is de stad. Daarom versterken wij vanuit het WerkgeversServicePunt Rijnmond de samenwerking met intermediairs in de regio. Wij zijn op zoek naar betrouwbare partners die ook toekomst zien in Rotterdammers. Intermediairs die ons willen helpen om Rotterdammers met een uitkering te begeleiden naar werk. Samen brengen wij werk en werkzoekende bij elkaar. Voor deze samenwerking hanteren wij een variabele vergoeding, afhankelijk van de duur van de uitstroom en het aantal kandidaten.

Bent u intermediair en wilt u samen met het WerkgeversServicepunt Rijnmond kansen bieden aan werkzoekenden? Kijk dan snel via onderstaande link wat er nodig is om aan de slag te kunnen gaan. U vindt hier alle informatie en voorwaarden over de samenwerking met intermediairs en het WSPR. 

Vanaf 1 september 2017 kunt u zich registreren en inschrijven via deze link

Heeft u vragen omtrent de voorwaarden in deze aanbesteding dan kunt u deze vragen, na registratie, indienen via de vragenmodule in de digitale omgeving (Negometrix).

Om onze samenwerking met aangesloten intermediairs zo goed mogelijk te organiseren en waar mogelijk te verbeteren, is er elk kwartaal een overleg met de aangesloten intermediairs.

De verslagen van deze overleggen vindt u aan de rechterzijde op deze pagina.

Deel deze pagina