Onze kernwaarden

Onze cultuur zie je terug in onze vier kernwaarden.

Onze waarden geven richting aan hoe wij denken, werken en met elkaar omgaan. Onze kernwaarden zijn de houvast in ons werk en vertellen wat wij belangrijk vinden in onze organisatie.

We zetten altijd een stapje extra.

Elke dag zetten we een stapje extra om werkgevers en werkzoekenden verder te helpen. Want een match maken gaat niet vanzelf. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daar ligt onze kracht.

We doen het samen.

We verbinden mensen met elkaar. We maken vraag en aanbod passend. We zijn herkenbaar in onze uniforme werkwijze. We delen kennis en vinden samen mogelijkheden. We doen het samen: in onze eigen organisatie, met partners en werkgevers in de regio Rijnmond.

We zijn blijvend betrokken.

Bij onze klanten, werkzoekenden, collega’s, én onze maatschappelijke opdracht. Daarom leveren we elke dag kwaliteit en gaan we voor een resultaat waar klanten en werkzoekenden blij van worden. We blijven in contact, ook als de match is gemaakt.

We denken vooruit.

We hebben een open cultuur, die ziet, snapt en gericht innoveert. Zo creëren we kansen voor werkgevers, werkzoekenden en collega’s. Want iedereen doet ertoe.