Toegankelijkheidsverklaringen

WerkgeversServicepunt Rijnmond wil dat deze website door iedereen te gebruiken, begrijpen en bedienen is. Dus ook door bezoekers die blind, doof, slechthorend of slechtziend zijn of die een andere beperking hebben. Daarom werken we hard aan de toegankelijkheid van deze website in samenwerking met specialisten op dit gebied.

Deze verklaring is opgesteld op de live-datum van deze website; 14 december 2022 en geldt voor de website: WSP Rijnmond Link opent een externe pagina. Het onderzoek naar toegankelijkheid is uitvoert op 18 september 2023. De score van het onderzoek en de verklaring vindt u op

Toegankelijkheidsverklaring

Ons doel is dat onze digitale informatie en dienstverlening toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ook als ze een beperking of bepaalde voorkeuren hebben. Wanneer het nieuwe onderzoek is uitgevoerd, kunt u hier vinden hoe toegankelijk deze website is. Dan vermelden wij ook welke maatregelen wij nemen om aan onze plicht te voldoen.

Deze inhoud valt buiten de wetgeving:

  • De inhoud van kaartenmateriaal;
  • Live-video zoals de gemeenteraad.

Probleem met de toegankelijkheid?

Heeft u opmerkingen of ervaart u toegankelijkheidsproblemen op onze website? Laat het ons dan weten. Neem contact op met de redactie via info@wsprijnmond.nl Link opent een externe pagina.

Wat kunt u dan van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman. Link opent een externe pagina.