SAMEN AAN HET WERK

Gefeliciteerd!

U heeft een opdracht gegund gekregen van de gemeente! Bij veel opdrachten met een waarde van meer dan 50.000 euro maken we afspraken over social return. Dat betekent dat we samen iets moois gaan doen voor onze regio en haar inwoners – in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  1. Nadat u uw contract hebt ondertekend, ontvangt u per mail de contactgegevens van uw socialreturn-accountmanager. U maakt een afspraak met haar of hem. Dat kan een-op-een of telefonisch.
  2. Samen met uw accountmanager zoekt u naar een socialreturninvulling die goed bij uw bedrijf past. De afspraken legt u vast in een plan van aanpak.
  3. Geeft de accountmanager groen licht voor uw plannen? Dan kunt u aan de slag. GO!
  4. U registreert uw socialreturn-activiteiten in WIZZR. We mailen u de inloggegevens en de handleiding.
  5. WIZZR biedt u en uw accountmanager op elk moment inzicht in socialreturn-resultaten die u tot dan toe heeft bereikt. Gedurende de looptijd van het contract houden we graag contact met u en blijven we beschikbaar voor uw vragen.

Invulling van social return kan op 4 manieren

  1. Werken
  2. Leren & Ontwikkelen
  3. Activiteit met maatschappelijke waarde
  4. Inkoop/opdracht bij een erkende sociaal ondernemer of sociale werkvoorziening

De gemeente werkt graag samen met u aan een belangrijk maatschappelijk doel: kansen creëren voor iedereen. Zo ontwikkelen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot duurzaam inzetbare werknemers. Met social return doet u iets moois voor de samenleving – u geeft gemotiveerde mensen de kans om binnen uw bedrijf of sector te groeien. Als waardevolle medewerker en als mens.

Via social return gaan jaarlijks duizenden mensen aan het werk bij een werkgever of zetten belangrijke stappen daartoe. Heeft u advies nodig bij het realiseren van uw social return?

Bel of mail uw accountmanager of neem contact op met Coördinatiepunt Social Return: 010 – 498 59 93 of socialreturn@rotterdam.nl