radwan-2

"Zo’n mate van leergierigheid hadden wij nog nooit meegemaakt"

RADWAN BIJ HEMA - Wanneer je net nieuw bent in Nederland kan het best lastig zijn om een baan te krijgen. Maar HEMA had daar een perfecte oplossing voor: het bedrijf nam verschillende statushouders aan die mee mochten werken aan een project. Radwan is een van deze mensen en ging zelfs verder bij het warenhuis.

Lees meer

jimmy-3

"Dankzij deze baan heb ik weer meer sociale contacten"

JIMMY BIJ AAFJE HULPTHUIS - Sinds enige tijd is Jimmy werkzaam bij Aafje Hulpthuis. Hij zet zich volledig in voor het werk wat hij doet en dat betaalt zich meer dan uit. Vanaf de eerste dag kan hij daarom ook rekenen op veel complimenten. Vanuit Aafje Hulpthuis, maar zeker ook bij de klant.

Lees meer

harrie

"Niet voor niets is Harrie werknemer van de maand geworden"

HARRIE BIJ COMPASS GROUP NL - Compass Group NL verzorgt voor de gemeente Rotterdam de catering en horeca. Een van de werknemers is Harrie. Hij zorgt elke dag voor een goede koffie voor klanten. Dat doet hij met alle plezier en is dan ook een onmisbare factor geworden bij dit bedrijf.

Lees meer

jeva

"Deze school is een zeer geschikte plek voor mij"

JEVA BIJ HOGESCHOOL ROTTERDAM - Wie de zin ‘handen uit de mouwen en werken voor je geld’ uitspreekt kan gelijk denken aan Jeva. De geboren Armeense helpt graag mensen en is helemaal gek van de natuur. Het beroep klassen-assistent op de Hogeschool in Rotterdam past dan ook perfect bij haar. Zelfs het verzorgen van een slang is voor haar niet te gek!

Lees meer

virginia-2

“Van jongs af aan wilde ik altijd al schilder worden”

VIRGINIA BIJ WILLEMS VASTGOEDONDERHOUD - Als voor iemand het werk als schilder is weggelegd dan is het wel voor Virginia. Zij wilde hoe dan ook doen waar haar hart ligt en daar is ze dit jaar vol voor gegaan. Sinds de zomer van 2019 werkt zij voor Willems Vastgoedonderhoud om haar ambities na te jagen.

Lees meer

Deel deze pagina