Hallo Spaanse Polder! Kampt u met een tekort aan personeel? Kunt u wel wat extra talent gebruiken? WSP Rijnmond kan u daarbij helpen.

DONDERDAG 30 MAART
15.30 – 18.00 UUR
SCHMIDT ZEEVIS
MATLINGEWEG 333, ROTTERDAM

Hallo Spaanse Polder!

Bent u als ondernemer op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar u! WSP Rijnmond zoekt in de Spaanse Polder werkgevers met een sociaal hart, die gemotiveerde talenten een kans willen geven. We vertellen u er graag alles over tijdens onze kennismakingsborrel op donderdag 30 maart.

Tijdens de borrel leggen wij u uit wat we precies bedoelen met ‘werkgevers met een sociaal hart’. Sinds het begin van onze campagnes hebben al meer dan 250 werkgevers zich bij ons aangesloten. Bent u de volgende?

Als u als werkgever uw sociale hart openstelt voor nieuwe medewerkers die kunnen én willen werken, helpen wij u bij het vinden en aannemen van die mensen. Via ons gratis toegankelijke matchingsplatform HalloWerk bijvoorbeeld. Maar ook op andere manieren kunnen we met u meedenken. Zo adviseren we graag over inclusief ondernemen, of over regelingen en subsidies.

Meer weten? Meld u dan aan middels onderstaand formulier!

HalloWerk

Eén van de mogelijkheden om met geschikte kandidaten in contact te komen is HalloWerk. Via dit gratis online platform matcht u gemakkelijk met werkzoekenden. Niet op basis van een cv, maar door naar hun talenten, interesses en motivatie te kijken. U kunt zelf zoeken naar de beste match voor uw vacatures of u kunt contact met ons opnemen voor persoonlijke ondersteuning. WSP Rijnmond is uw gesprekspartner! Scroll omlaag om alle voordelen van HalloWerk te bekijken.

Inclusief werkgeverschap

Als inclusief werkgever toont u uw sociale hart. Een groot goed voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een passende baan. Maar als werkgever ervaart u ook veel voordelen. Wat levert het op?

  • Concurrentievoordeel: met een diverser personeelsbestand kunt u specifieke doelgroepen beter begrijpen en daardoor beter bedienen. Deze kennisvoorsprong kan leiden tot meer klanten.
  • Beter bedrijfsimago: door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden en in hen te investeren, levert u een sociaaleconomische bijdrage aan de regio Rijnmond. Klanten en medewerkers komen graag bij een sociaal bedrijf.
  • Hogere productiviteit: bij een inclusief bedrijf is de tevredenheid onder werknemers doorgaans hoger en het ziekteverzuim lager.
  • Innovatievere en creatievere werkomgeving: samenwerken met mensen met verschillende achtergronden en talenten stimuleert creativiteit en het innoverend vermogen van uw bedrijf.
  • Er zijn (financiële) regelingen beschikbaar die de risico’s voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor u als werkgever afdekken.
  • Klaar voor de nieuwe wet- en regelgeving: als inclusieve werkgever voldoet u aan wet- en regelgeving zoals de Wet banenafspraak, Participatiewet en social return.

Zullen we eens kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van HalloWerk op een rijtje:

  • Snel, gemakkelijk en 24/7 zoeken naar gemotiveerde werkzoekenden wanneer het u uitkomt.
  • U kunt direct in contact komen met werkzoekenden.
  • U krijgt advies op maat van WSP Rijnmond op het gebied van wettelijke bepalingen, regelingen, premiekortingen en subsidiemogelijkheden.
  • U krijgt advies op maat over de invulling van sociaal en inclusief werkgeverschap en mogelijke sociale verplichtingen.