Ons team

Een plekje in de maatschappij voor iedere Rotterdammer

Ardo Heijblom

“Net vóór de lockdown, in 2019, maakte ik de overstap naar WSP Rijnmond. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het Regio Accountteam. Iedere accountmanager bedient een eigen portefeuille en is vast aanspreekpunt voor personeelsvraagstukken bij werkgevers. Zo creëren we heldere dienstverlening en blijvende betrokkenheid bij werkgevers. We zetten in op maatwerk en de juiste match. Op deze manier dragen we bij aan een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen die wil en kan een baan heeft.

Sturing en vorming op maat
Wij streven naar een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer. Daarom helpen we werkgevers met een sociaal hart bij de werving & selectie en werkfit maken van personeel. Maar we geven ook advies en informatie bij personeelsvraagstukken en inclusief werkgeverschap. We doen er alles aan om mensen blijvend aan een baan te helpen. Het is dé manier om werkzoekenden te helpen; werk geeft je het gevoel dat je van waarde bent en meetelt, je kan een zeker bestaan opbouwen.

Ik ben altijd op zoek naar kansen; voor onze werkgevers, werkzoekenden, collega’s én om onze maatschappelijke opdracht te realiseren. We gaan voor een resultaat waar alle belanghebbenden blij van worden. De open cultuur binnen het regioteam maakt dat mogelijk. De accountmanagers zien, snappen en kunnen gericht innoveren.

Alles voor de juiste match
We zetten verschillende instrumenten in om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Bijvoorbeeld ons digitale matchingsplatform HalloWerk, waar wordt gekeken naar de motivatie en talenten van werkzoekenden. We kijken naar want iemand wél kan en passen functies zoveel mogelijk aan op hun vaardigheden. Ook organiseren we regelmatig evenementen om werkzoekenden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ik vind het fijn om wat te kunnen doen voor de Rotterdammer, zodat zij weer mee kunnen doen. Het hebben van een ritme en ergens voor moeten opstaan geeft voldoening, je bent weer onderdeel van de maatschappij. Gelukkig zijn er veel bedrijven die mensen een gelijke kans op werk willen bieden.