Ons team

Barry Kors

Quote van Barry Kors“De werkgevers zijn mijn klanten en staan bij mij altijd centraal”

Als geboren en getogen Rotterdammer had ik de wens om een baan te vinden waarin maatschappelijke betrokkenheid voor de stad en de inwoners centraal staat. Bij de gemeente Rotterdam en WSP Rijnmond kan ik dat verschil maken. Bedrijven houden de economie draaiende en als het goed gaat met de bedrijven, gaat het goed met de stad en de inwoners. WSP Rijnmond is ontstaan om werkgevers te ondersteunen en te vertegenwoordigen en dat is precies wat ik nu met heel veel plezier en betrokkenheid doe. In de praktijk verzorg ik nieuwe contacten en vertegenwoordig ik WSP Rijnmond bij diverse netwerkbijeenkomsten en leg ik de verbinding tussen bedrijven en personeel.

Van gevangene tot directeur

Met name de diversiteit aan mensen die ik ontmoet spreekt mij erg aan; van gevangene tot directeur van een multinational. Ik kom bij alle lagen van de bevolking en overal ligt de uitdaging om iets te kunnen betekenen. Dat bereik ik door betrokken en solidair te zijn. Daarbij heb ik geen 9 tot 5 mentaliteit. Het komt wel eens voor dat ik mijn eigen werkgebied moet overstijgen en hulp vraag aan andere partijen. Maar of het nu gaat om werkgelegenheid, parkeerbeleid of vergunningen, ik zorg er altijd voor dat er iets gebeurt. Dat hou ik hoogstpersoonlijk in de gaten.

Ik investeer in relaties door aan te pakken, te verbinden en te luisteren naar werkgevers. Ik kom nooit iets halen bij een werkgever, alleen iets brengen. Kennismaken, doen wat je zegt en netwerken leiden tot een goede samenwerking. Daar hebben de stad én de inwoners wat aan.

Wilt u nader kennis maken met Barry of een van onze andere accountmanagers of adviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.