Ons team

“Wij zijn de ogen en oren van de stad”

Ben Boelee

“Het mooie van mijn werk vind ik dat we heel dicht op de markt zitten. In mijn geval in de branche Bouw en Techniek, sta ik echt bijna met de voeten in de klei. Je weet wat er speelt op de werkvloer van bedrijven en daardoor is het makkelijk schakelen in hun personeelsvraagstukken. Wij kijken samen waar de kansen liggen en hoe we die kunnen oppakken. Door het brede netwerk in de regio en jarenlange ervaring kunnen we hierin echt het verschil maken. Wij zijn de ogen en oren van de stad.

De komende jaren staan we met z’n allen voor een grote uitdaging als het gaat om de arbeidsmarkt. De krapte in sommige sectoren is reeds zichtbaar. De sleutel ligt bij omscholing, maar dat moeten we wel met elkaar doen. In de bouw en techniek liggen veel kansen. Zo worden momenteel diverse projecten in de regio naar voren getrokken, maar het juiste personeel is er niet altijd. Daarom is het goed om verder te kijken hoe dit vorm gegeven kan worden. Bedrijven zijn soms sceptisch en dat mag. Maar met onze expertise en de juiste selectieprocedure kunnen wij juist veel werk uit handen nemen.

Tegen mensen die (ineens) zonder werk komen te zitten zou ik graag willen zeggen: “Onderschat jezelf niet!”. Het verhaal van een alleenstaande moeder zonder ervaring die toch de uitdaging is aangegaan in de elektrotechniek is me altijd bijgebleven. Het bedrijf waar zij terecht kwam heeft haar enorm goed geholpen, maar uiteindelijk moeten mensen het toch zelf doen. En dat heeft ze gedaan. Door die ene keuze is haar leven op zo’n positieve manier veranderd en is zij voor mij echt een voorbeeld. Ik zie graag meer vrouwen in de sector bouw en techniek dit voorbeeld volgen. Dat zou fantastisch zijn.”