Ons team

Lucenda Adopai

Quote van Lucenda Adopai“Wij bieden mensen, bedrijven en organisaties een kans door ze te inspireren en te verbinden”

“Ik vind het mooi om iets voor iemand te kunnen betekenen. In mijn werk kan je soms echt het verschil maken. Voor mensen, maar juist ook voor bedrijven. Door de combinatie tussen het maatschappelijke en zakelijke aspect, geniet ik iedere dag weer van mijn baan bij het WSP Rijnmond. Het blijft fantastisch om verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven in Rotterdam en andere gemeenten in Rijnmond en om bij te dragen aan het bieden van perspectief aan mensen.

Prachtige resultaten met Rijnmond Werkt Door

Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing en creëren we kansen. Wij zijn er als partner voor bedrijven en zitten in hetzelfde team. Het is mijn taak om ze te inspireren en anders te laten kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Juist nu is het een uitdaging om creatief te zijn. In een aantal branches is er momenteel bijvoorbeeld minder werk, terwijl ze elders in de regio zitten te springen om mensen. Hoe mooi is het dan om deze partijen aan elkaar te kunnen koppelen? Dat is win-win voor iedereen. Het is belangrijk om mensen in deze tijd aan het werk te houden. Want hierdoor blijf je meedoen en voel je je gewaardeerd. Mijn collega’s van het initiatief ‘Rijnmond Werkt Door’ hebben zo al verschillende mooie verbindingen kunnen maken en prachtige resultaten behaald. Daar zijn we erg trots op. (Voor meer informatie hierover zie www.rijnmondwerktdoor.nl)

Ik inspireer bedrijven en mensen om verder te kijken dan de gebruikelijke paden. Bijvoorbeeld door een sollicitatieprocedure anders aan te pakken en niet alleen maar te kijken naar een papieren cv. Of door mensen kennis te laten maken met een hele andere werkomgeving, een omgeving die beter past bij de talenten van de kandidaat. Zoiets kan heel verrassend uitpakken voor zowel het bedrijf als de kandidaat. Dat vind ik mooi om te zien. Want als het goed gaat met een ander gaat het ook goed met jezelf.”