Ro@Work

Ro@Work is een sociaal uitzendbureau, ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) en Randstad. Ro@Work biedt u een flexibele uitzendconstructie, zodat u flexibel kunt ondernemen.

Kansen creëren

Ro@Work heeft geen winstoogmerk. De winst zit hem in het creëren van kansen voor mensen op de arbeidsmarkt. Wij bieden u een uitzendconstructie op maat. U heeft geen langlopende verplichting, maar u biedt de kandidaten wel de eerste stap op weg naar een baan.

De voordelen van Ro@Work voor u: Of het nu om een korte klus gaat of een opdracht waarvoor u specifiek getraind personeel nodig heeft: Ro@Work biedt zorgvuldig geselecteerde mensen voor een aantrekkelijk tarief. U loopt geen financiële risico’s en betaalt geen wervingskosten. U bepaalt de duur van de uitzendconstructie zonder dat u vastzit aan een langlopende verplichting. Samen met Ro@Work kunt u invulling geven aan de Social Return-verplichting, die u als werkgever mogelijk heeft. Samen met Ro@Work vindt u de meest passende manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten?

Ro@Work denkt graag met u mee over de personeelsvraagstukken die binnen uw organisatie spelen. Neem contact op met Ro@Work 010 - 4020590, per mail roatwork@rotterdam.nl of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op.

Deel deze pagina