Rijnmond Werkt Door

Voor vrijwel ieder bedrijf in de regio Rijnmond heeft het coronavirus grote impact. Op verschillende manieren. Bij sommige bedrijven is te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Bij andere bedrijven of organisaties is juist een tekort aan medewerkers om de vraag aan te kunnen. Voorbeelden zijn de zorg, logistiek, distributie, supermarkten, food en de techniek. 

Met ‘Rijnmond Werkt Door’ brengen we werkgevers bij elkaar om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Wij verbinden werkgevers met elkaar om de vraag naar en aanbod van werk op elkaar af te stemmen en te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Zo dragen we eraan bij dat mensen hun baan en salaris behouden, zich waardevol blijven voelen en de economie zo goed als het kan doordraait.

Rijnmond Werkt Door is een initiatief van alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Rijnmond, UWV en sociale partners. En wordt samen met Randstad uitgevoerd. Rijnmond Werkt Door is een aanpak bovenop het maatregelenpakket van het Rijk. En sluit aan op initiatieven die we op dit moment in de markt zien waarin bedrijven elkaar vinden om personeel uit te wisselen.

Heeft u teveel of juist te weinig personeel? Wilt u wegwijs worden in alle regelingen? Wij helpen u verder! Klik op wat voor u van toepassing is en u leest hoe we dat doen.