Werkcentrum Rijnmond

   

Werkcentrum Rijnmond is dé plek waar je hulp kunt krijgen bij vragen over werk, loopbaanontwikkeling, scholing en voorzieningen. Wij zijn er voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers.

In Werkcentrum Rijnmond werken we als partners samen onder één dak met UWV, gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, SBB, private (opleidings)partijen, WerkgeversServicepunt Rijnmond en Leerwerkloket Rijnmond.

Of je nu werkt, werk zoekt, of een werkgever bent, bij ons kun je terecht voor ondersteuning, advies en inspiratie. We hebben verschillende diensten samengevoegd om jou beter te kunnen helpen. Ons doel is om voor iedereen een passende oplossing te vinden door samen te werken.

Werkcentrum Rijnmond voor werkzoekenden

Banen verdwijnen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Herkent u dat? Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kennis en ervaring niet aansluiten bij wat er wordt gevraagd dat u geen of weinig ervaring heeft of dat u als zelfstandige uw inkomen bent verloren en op zoek bent naar een vaste baan. Wij helpen u graag bij het vinden van passend werk.

Maatwerk

Afhankelijk van de situatie kijken we samen wat er nodig is om weer aan het werk te kunnen. Bijvoorbeeld door middel van om-, bij- of herscholing. Ook als u nu nog een baan en heeft uw baan dreigt te verliezen, bent u bij Werkcentrum Rijnmond aan het juiste adres.

 

Locatie in de buurt

Werkcentrum Rijnmond breidt in de toekomst uit met meer locaties in de regio, ook hier in de buurt. Houd de website in de gaten voor meer informatie.
Momenteel zijn er al twee fysieke locaties:
– Centrale Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110, Rotterdam)
– Winkelcentrum Zuidplein (Zuidplein 437, Rotterdam).

Voor meer informatie kun je terecht op www.werkcentrumrijnmond.nl