Ik ben op zoek naar extra personeel

Door maatregelen is een grote vraag naar mijn producten en diensten ontstaan. Hiervoor heb ik (tijdelijk) extra capaciteit nodig om aan deze vraag te voldoen.

U bent op zoek naar tijdelijk extra medewerkers, omdat u merkt dat de vraag van klanten toeneemt of u heeft te maken met uitval van medewerkers door ziekte. Hierdoor komt uw bedrijfsvoering onder druk te staan. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering door kan gaan, wilt u zo snel mogelijk extra medewerkers aantrekken. U heeft hulp nodig bij het vinden van medewerkers en het begeleiden van het extra medewerkers naar uw bedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij gaan met u in gesprek om de behoefte exact in beeld te krijgen.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat tijdelijk medewerkers wil uit lenen, omdat er tijdelijk geen of weinig werkzaamheden zijn uit te voeren. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingen binnen verschillende sectoren.
  • Wij helpen met het opstellen van een implementatieplan, zodat de medewerkers bij u aan de slag kunnen.
  • Wij blijven nauw in contact met u en het uitlenende bedrijf en bewaken zodoende de voortgang van de match.
  • Wij helpen u en het uitlenende bedrijf met een zorgvuldige terugkeer van de medewerkers.

Voorbeeld:

U heeft een webwinkel waar het werk in deze tijd gewoon doorgaat en zelfs toeneemt door de stijgende vraag. Terwijl het werk bij een productiebedrijf afneemt, omdat de toelevering vanuit het buitenland stagneert. De taken zijn anders, de sectoren ook, maar de profielen van uw medewerkers zijn inwisselbaar. We hebben een match en kunnen in overleg met u en het uitlenende bedrijf medewerkers tijdelijk over gaan brengen naar uw bedrijf.

Neem contact met ons op zodat wij u in contact kunnen brengen met een bedrijf dat tijdelijk geen werkzaamheden heeft voor medewerkers, zodat een tijdelijke uitleen vormgegeven kan worden.