Ik heb tijdelijk geen werk voor mijn personeel

U merkt door de huidige situatie dat u weinig tot geen werk heeft en dat de vraag van klanten afneemt of stagneert. U wilt voorkomen dat uw bedrijf financieel in de problemen raakt en dat uw medewerkers thuis komen te zitten. U wilt het juiste bedrijf vinden om uw medewerkers tijdelijk aan uit te lenen en dat moet allemaal geregeld worden. We bespreken wat uw medewerkers kunnen en willen. We kijken of we uw mensen op basis daarvan kunnen matchen met werkgevers, die op dit moment op zoek zijn naar medewerkers. Wij adviseren en ondersteunen u bij de tijdelijke overdracht van uw medewerkers naar dit bedrijf. Afhankelijk van de behoefte die u hierin heeft. Als u onderstaand formulier invult, brengen wij u in contact met een bedrijf dat tijdelijk extra werknemers nodig heeft om te kunnen voldoen aan de huidige klantbehoefte.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij gaan met u in gesprek om de behoefte exact in beeld te krijgen.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een bedrijf dat tijdelijk medewerkers wenst aan te nemen, omdat er tijdelijk een stijging is in de klantbehoefte. Hierdoor is de bedrijfsvoering onder druk komen te staan.
    Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingsrichtingen binnen de eigen sector en in andere sectoren.
  • Wij helpen met het opstellen van een implementatieplan, zodat de medewerkers te werk gesteld kunnen worden.
  • Wij blijven nauw in contact met u en de uitlenende organisatie en bewaken zodoende de voortgang van de tijdelijke verbinding.
  • Wij helpen u en het uitlenende bedrijf om de medewerkers voor einde van de uitleenperiode netjes over te brengen naar de het uitlenende bedrijf.
  • Wij adviseren u, indien er onduidelijkheden zijn over de andere landelijke en gemeentelijke (nood)maatregelen waar u aanspraak op kunt maken.

Voorbeeld:

U runt een evenementenbureau en heeft promotiemedewerkers in dienst. Zij kunnen hun werk nu niet uitoefenen. Terwijl een bedrijf dat boodschappen aan huis bezorgt de vraag momenteel niet aankan en dringend op zoek is naar extra personeel. Wij gaan in gesprek met u en het bedrijf dat deze medewerkers tijdelijk in dienst wensen te nemen, zodat u beiden bent geholpen in uw bedrijfsvoering

Neem contact met ons op zodat wij u in contact kunnen brengen met een bedrijf dat tijdelijk werk heeft voor medewerkers. Mogelijk kunt u uw medewerkers aan hen uit te lenen.