Kennissessie 7 april

7 april 2022

Bent u in uw bedrijf actief bezig met Leven Lang Ontwikkelen of wilt u juist stappen gaan zetten? Bij de activiteiten van het Platform kennisdeling LLO en SI krijgt u meer kennis en ontmoet u andere ondernemers en vertegenwoordigers van opleidingen en overheid. Met elkaar werken we toe naar een arbeidsmarkt, waarin leren en ontwikkelen normaal zijn, met mensen die optimaal zijn toegerust voor het vervullen van de huidige maar ook toekomstige, nieuwe werkzaamheden. Want het gaat snel met de transities en als bedrijf wilt u hier optimaal op inspelen.

Donderdag 7 april: Online kennissessie van 15.30 – 17.00 uur met als onderwerp Skills of diploma’s: wat kiest de werkgever? Vraag gestuurd opleiden voor de arbeidsmarkt

Sprekers tijdens deze kennissessie zijn o.a. Dr. Joost van Genabeek, Senior onderzoeker bij de afdeling Work, Health & Technology van TNO en Veerle Visch, Adviseur Stafafdeling Onderwijs en Kwaliteit Albeda.

Meer weten over het programma en kosteloos aanmelden: https://www.leerwerkakkoord.nl/sessies/skills-of-diplomas-wat-kiest-de-werkgever/

De kennissessies zijn bedoeld voor ondernemers en werkgevers, hun HR-professionals en opleidingsprofessionals, zowel MKB-ondernemers als het grootbedrijf uit de regio Rotterdam-Rijnmond, die (nog) meer willen doen met Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast zijn ook vertegenwoordigers van opleidingsorganisaties en overheid uit de regio Rotterdam-Rijnmond welkom.

Het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie (LLOSI)  is onderdeel van het Leerwerkakkoord