HalloWerk

Verdubbel je kans op werk!

HalloWerk is er voor mensen die werk zoeken. Via HalloWerk zoekt u zelf naar een baan die bij u past. En werkgevers zoeken via HalloWerk naar nieuwe medewerkers. Dat verdubbelt voor u de kansen om werk te vinden. U kunt zelf in HalloWerk zoeken én gevonden worden.

Hoe werkt HalloWerk?

U kunt zich op de website van HalloWerk aanmelden. Heeft u een werkcoach van de gemeente? Dan kunt u hulp vragen aan uw coach bij het aanmelden voor HalloWerk. U kunt zelf een profiel aanmaken, of met hulp van uw werkcoach. Alleen u, werkgevers en uw werkcoach van de gemeente kunnen dit profiel zien. Met het profiel kunt u zich goed presenteren aan werkgevers. Bij HalloWerk kijken werkgevers naar wat u graag wilt en waar u goed in bent. U vindt met HalloWerk onder andere vacatures in de zorg, techniek, beveiliging, logistiek en de detailhandel. Op deze vacatures kunt u zelf reageren of hulp vragen aan uw werkcoach van de gemeente. U kunt bij vragen ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

In 5 stappen

Stap 1: Meld u aan via de website of vraag hulp aan uw werkcoach van de gemeente. U ontvangt dan een e-mail met een HalloWerk-activatielink. Klik op deze link en log in met DigiD.

Stap 2: Maak een profiel aan door de stappen te volgen. Met dit profiel presenteert u zichzelf aan werkgevers.

Stap 3: Maak het profiel compleet door uw interesses in te vullen en geef aan waar u goed in bent. Vul uw profiel aan met een foto en uw werkervaring. Heeft u ook een opleiding gevolgd? Voeg die dan ook toe!

Stap 4: Op basis van uw voorkeuren kunt u zoeken naar vacatures in HalloWerk.

Stap 5: Vul uw profiel zo goed mogelijk in. Dan maakt u de meeste kans! Heeft u daar hulp bij nodig? Stuur een bericht via de contactpagina van HalloWerk, of vraag hulp aan uw werkcoach van de gemeente.

Aan de slag met HalloWerk

Heeft u geen profiel? Meld u aan via de website of vraag uw werkcoach van de gemeente om een aanmeldlink. Nu kunt u op hallowerk.nl inloggen met uw DigiD. Heeft u vragen over HalloWerk? Gebruik het contactformulier op de website of vraag uw werkcoach van de gemeente om hulp. Kijk ook op www.hallowerk.nl voor meer informatie.