HalloWerk

HalloWerk brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact. Via ons online platform gaat u eenvoudig op zoek naar een baan. En werkgevers kunnen ook op zoek naar u.

Bij HalloWerk wordt gekeken naar motivatie en talenten. Een diploma of werkervaring is minder belangrijk. Het gaat erom dat u kiest wat bij u past.

Heeft u een uitkering en woont u in de regio Rijnmond? Registreer u dan op het online platform van HalloWerk. Want het vinden van een leuke baan is soms best lastig. WSP Rijnmond helpt u daar graag bij.

Hoe werkt het?

Met uw contactpersoon van de gemeente bepreekt u wat uw interesses en mogelijkheden zijn. Zo wordt snel duidelijk welke banen bij u passen. Met die informatie maakt u een persoonlijk profiel aan in de beschermde omgeving van HalloWerk. Uw contactpersoon kan u daar eventueel bij helpen.

Wat staat er in het profiel?

Informatie over wat u graag wil doen en wat u kan.

Wat kan ik bekijken?

Op het online platform ziet u op basis van uw voorkeuren alle kansrijke vacatures van de gemeente. U kunt er direct op reageren.

Wie kan mijn profiel bekijken?

Uw profiel is alleen zichtbaar voor werkgevers en op zoek zijn naar personeel. Daarom is het belangrijk dat een werkgever een goede indruk van u krijgt bij het lezen van uw profiel. U kunt gebeld worden door een werkgever en uitgenodigd worden voor een gesprek. Uw contactpersoon helpt u bij de voorbereidingen.